Word ploegleider nibhv in jouw bedrijf

2 min read
Ploegleider nibhv

Als ploegleider nibhv ben je verantwoordelijk voor het team van bedrijfshulpverleners binnen jouw organisatie. Jij stuurt het team aan en zorgt dat hun kennis en expertise op peil blijft. Daarnaast zijn de nodige middelen en het beheer hiervan ook jouw verantwoordelijkheid. Je wordt ploegleider nibhv door een training te volgen, bijvoorbeeld bij G4S veiligheidstrainingen. NIBHV is een keurmerk voor het certificaat dat overal in Nederland erkend wordt. Je weet dus zeker dat je bij een goede cursus terecht komt en een waardevol certificaat haalt als ploegleider nibhv. 

Trainingen bij jou in de buurt

Het ploegleider nibhv certificaat is één jaar geldig en de training duurt slechts twee dagen. Je kunt de training op verschillende locaties in Nederland volgen. Dat is dus voordelig, omdat er waarschijnlijk wel een training bij jou in de buurt is. De twee dagen zijn direct na elkaar op werkdagen. Bekijk deze pagina om de eerstvolgende vrije plekken voor de training tot ploegleider nibhv van G4S veiligheidstrainingen te zien. Je ziet hier de data, starttijd van de trainingen en de locatie. Wanneer je op meer informatie klikt, kun je meer details van de specifieke data en locaties bekijken. 

Ploegleider nibhv

De aspecten van de training en waar je voor betaalt

Je betaalt niet alleen voor de training, bij de prijs zitten ook andere dingen inbegrepen. Zoals het lesmateriaal, maar ook lunch, koffie, thee en een blikje fris. Tijdens de opleiding ploegleider nibhv leer je onder andere brandbestrijding en redding, maar ook alarmering en ontruiming. Daarnaast komen schadebeperking, verkenning en communicatie ook aan bod. Voor meer informatie en details ga je naar deze pagina, waar je je ook kunt aanmelden voor de training ploegleider nibhv.