Versieringen op kinderkleding

2 min read

Voor kleding die lang meegaat, probeer dan weg te blijven van fancy versieringen die snel stuk gaan in de wasmachine. Als je een leuk feetje pyjama bestellen gaat, zoek dan naar een natuurlijke vezel zoals wol of zeemlinnen in plaats van katoen, en zorg ervoor dat het patroon niet super dun is zoals bij sommige andere stijlen. Gebruik een machine die zo milieuvriendelijk mogelijk is. Als het even kan, kies er dan een die een zuinige watercyclus heeft, in plaats van hem de hele tijd te laten draaien. De beste manier om de natuurlijke uitstraling van je kleding te behouden is door kledingstukken te kopen in de kleuren en patronen die het beste bij elkaar passen.

Koud wassen van kinderkleding

Een andere tip om kinderkleding herfst meisjes langer mee te laten gaan is door koud te wassen. Het is misschien wat bewerkelijker, maar door koud te wassen wordt de stof minder belast. Hierdoor gaan je kinderkleren langer mee. Weet je nog hoe je vroeger je kleren uit de droger haalde? Dit zorgt voor erg veel slijtage aan de kleding. Het is beter om de kleding uit te hangen om ze te laten drogen dan een droger te gebruiken. Om de kleding van je kinderen dus langer mee te laten gaan, moet je weer iets meer terug naar vroeger: koud wassen en drogen aan de waslijn.

Welke kleding heeft je baby nodig?

Jouw baby heeft verschillende lagen leuke meisjes babykleding nodig om warm te blijven als het buiten koud is. Over het algemeen kun je je baby het beste aankleden in een onderhemd en luiers, met daaroverheen een pyjama, en hem of haar vervolgens in een dekentje te wikkelen. Als je baby slaapt, bent je vanaf de nek bedekt met een deken of een pyjama van wol of een andere isolerende stof. Het dragen van een deken houdt je baby warmer in de winter en beschermd in de zomer. Het lichaam van je baby heeft warmte nodig voor een optimale temperatuur. Je moet een klimaat zoeken dat koel genoeg is om je baby veilig te laten slapen en je moet hem of haar kleding laten dragen die de kou van je baby weghoudt.