Verpakkingszakjes en lp hoezen

2 min read

De drukke cadeau periode van sinterklaas en kerst is achter de rug, maar dat betekent niet dat we moeten stoppen met mooie dingen voor elkaar kopen. Zeker in deze gekke periode van thuiswerken en weinig sociale contacten, met daar nog bovenop de donkere winter, kunnen cadeautjes een lichtpuntje in het duister zijn. Een nette, mooie verpakking is daarbij het halve werk. Als je iets goed kunt presenteren ben je al halverwege. Zeker nu veel winkels gesloten of maar beperkt open zijn moet je soms iets moois maken met iets kleins. Kies voor mooie verpakkingszakjes of goed passende lp hoezen

Een goed cadeau voor ieder moment

Kleinigheidjes kunnen altijd, en bovendien is er ook altijd wel iets te vieren. Een boek valt bijna altijd in goede aarde, want er zijn zoveel verschillende soorten en genres boeken dat er voor iedereen wel iets geschikts bij zit. Ook muziek is daarom een goed cadeau, want alle mogelijke variatie in muziek zorgt er ook voor dat je altijd wel iets kan vinden voor zelfs de moeilijkste persoon. Misschien geef je een cadeaukaart voor een muziekstreamer, of kaartjes voor een concert, of een nieuwe of juist vintage LP. Bij die laatste kun je ook nog kiezen uit verschillende lp hoezen waarin je je cadeau kunt verpakken. Vinyl is namelijk best fragiel spul, en dat wil je daarom goed beschermen. Je wil natuurlijk wel dat je cadeau in goede staat aankomt bij de ontvanger!

Goed beschermd in de juiste verpakkingszakjes

Een beschermende verpakking is extra praktisch als het cadeau met de post verzonden wordt, en dat gebeurt de laatste tijd steeds meer. Sommige webwinkels en pakketbezorgers houden goed rekening met hoe ze om moeten gaan met de pakjes die verplaatst moeten worden, maar dat is helaas niet altijd het geval. Daarnaast hebben bezorgers het erg druk nu, en moet er soms gewoon vlot wat geschoven en geduwd worden. Daarom is het zaak dat alles goed ingepakt is, eventueel met een extra laagje kranten of bubbeltjesplastic eromheen. Als het dan ook nog strak in de juiste verpakking zit ben je helemaal verzekerd van een voorspoedige bezorging.

Klein maar fijn

Verpakkingszakjes of lp hoezen zijn natuurlijk maar een klein onderdeel van het cadeau waar je mee aankomt, maar het is wél het eerste wat iemand ziet wanneer hij of zij iets ontvangt. Pak je cadeaus dus goed en feestelijk in!