Verpakkingsontwerp om jouw producten in te pakken

1 min read
Verpakkingsontwerp

Voor verpakkingsontwerp, kan je beste bij Product Experience aankloppen. Dit bedrijf is echt een talent voor het ontwerpen van nieuw inpak materiaal. Vooral erg belangrijk als jij nieuwe producten op de markt wilt brengen. Hiervoor wil jij dan materiaal hebben die opvalt in een winkel, of ander verkoop punt. Vaak zie je ook dat bepaalde producten een nieuw jasje nodig hebben. Ook hiervoor kan je naar dit bedrijf gaan. 

Voor een nieuw product waren wij op zoek naar nieuw inpakmateriaal om dit op de mark te brengen. Natuurlijk moest dit materiaal er wel uit springen. Veel opvallende kleuren wilden wij hebben en wel een stevig materiaal wat niet snel stuk gaat.   Verpakkingsontwerp

Het verpakkingsontwerp laten wij over aan Product Experience

Product Experience is een bedrijf die al heel veel ervaring heeft, met het op de markt brengen van producten. Het maakt niet uit of dit nieuwe of reeds bestaande producten zijn. Waar wij naar op zoek waren, was materiaal die vooral functioneel moest zijn. Hiermee bedoelen wij dat het materiaal echt stevig moest zijn en zeker tegen een stootje moet kunnen.

Inmiddels hebben wij het mooiste inpak materiaal hierbij de Product Experience besteld. Eerst hadden zij een verpakkingsontwerp gemaakt en na onze goedkeuring is deze in de productie gegaan.