Met een veegmachine heb je zó alles aan kant

Met een veegmachine heb je zó alles aan kant

De blaadjes beginnen weer te vallen en de sneeuw ligt alweer op de loer. Nu is dat laatste misschien een beetje overdreven, maar je weet het maar nooit in ons kikkerlandje! Dat de blaadjes gaan vallen, dat zie je overal om je heen al gebeuren. Bij ons in de buurt zijn zelfs de bladmanden van de gemeente al geplaatst! En dus is het nu tijd om je eens goed te oriënteren op een veegmachine. Je wilt immers dat je tuin, pad of oprijlaan er mooi bij ligt, zonder dat je zelf al te veel moeite hoeft te doen…

Veegmachine

Een veegmachine is het hele jaar door inzetbaar

Want of je nu Saharazand van je oprit wilt verwijderen, bladeren van de parkeerplaats bij je bedrijf of sneeuw uit je buurtje, een veegmachine is van alle markten thuis. Maar waar selecteer je nu z o’n apparaat op? Natuurlijk op gebruiksgemak, onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid en grootte. Kort gezegd: je wilt een handige veegmachine die ook nog eens in je schuurtje past als je ‘m niet gebruikt. De Boer Drachten staat voor je klaar met raad en advies. Zij kunnen, samen met jou, prima inschatten welke veegmachine voor jouw klus het meest geschikt is.

Koop je de veegmachine privé of zakelijk?

Dat kun je direct al bepalen als je naar de site van De Boer Drachten gaat. Er is dan een pop-up die vraagt of je de prijzen inclusief of exclusief BTW wilt zien. Reuze handig natuurlijk en je weet direct waar je aan toe bent. Ben je op de pagina met de verschillende veegmachines, dan krijg je heel veel informatie over de verschillende mogelijkheden. Aandrijving, veegmachines voor binnen of voor buiten, kleine, compacte veegmachines en grote uitgebreide veegmachines. Alle mogelijkheden staan netjes onder elkaar. Met de specificaties erbij.

Een machine voor binnen of voor buiten?

Bij een veegmachine denk je niet direct aan binnen. Maar dan denk je ook te klein. Stel nu dat je bollenboer bent. Je hebt een grote schuur met veel bollen, stof en grond. Eens in de zoveel tijd zul je toch de boel even moeten aanvegen. Om dat dan met een bezem te doen, dat kost wel erg veel tijd en energie. Daar zijn dus veegmachines voor uitgevonden. Heb je dan ook nog een groot erf? Dan heb je nog meer te vegen. Je kunt daar dan dezelfde machine met andere borstels voor gebruiken, want buiten, maar je kunt daar natuurlijk ook heel handig een extra machine voor aanschaffen.

Reageren is niet mogelijk.