Infrarood verwarming kopen bij HeatXL

2 min read

Zou u uw huis op een andere, en misschien wel meer duurzame manier willen verwarmen? Dan is infrarood verwarming wellicht wat u zoekt! Een stralingspaneel heeft namelijk een laag energieverbruik. Buiten dat de panelen weinig energie verbruiken wordt ook minstens 93 procent van de stroom dat wordt gebruikt omgezet in warmte. Houd er wel rekening mee dat u de juiste stralingspaneel gebruikt in een ruimte. Mocht u een paneel hebben die te klein is voor de ruimte zal deze de ruimte niet volledig kunnen verwarmen. En het probleem hiermee is dat deze dat wel zal blijven proberen en dus de hele tijd aan staat. Dus wilt u infrarood verwarming kopen, kijk dan goed welke u nodig heeft voor uw ruimte! 

Installeren van de verwarming

Als u de infrarood verwarming heeft gekocht moet deze natuurlijk worden opgehangen. Dit gaat gemakkelijk door de meegeleverde ophangsystemen. Daarmee kan iedereen het stralingspaneel gemakkelijk monteren. Waar u wel op moet letten is dat er in de buurt van het paneel een stroompunt aanwezig moet zijn. Anders kan deze niet worden aangesloten. Het installeren van zo’n paneel hoeft niet persé aan de muur. Deze infrarood verwarming kan ook aan het plafond gemonteerd worden. De panelen worden allemaal gemonteerd met stroomdraden. Deze stroomdraden kunnen daarna mooi worden weggewerkt zodat je er niks meer van ziet. Voor advies over waar je de panelen moet plaatsen en hoeveel er nodig zijn per ruimte kunt u altijd terecht bij de infrarood experts van HeatXL. Dus wilt u infrarood verwarming kopen? Neem dan altijd contact op met de expert.

Soorten panelen

U kunt kiezen uit een aantal verschillende stralingspanelen. Je hebt bijvoorbeeld een stralingspaneel waar een spiegel op zit. Deze is ideaal voor op de badkamer bijvoorbeeld. Dan raakt u twee vliegen in één klap. Je kunt meteen een spiegel ophangen en je hebt een verwarming op de badkamer die je niet snel zult herkennen. Voor veiligheid hoeft u zich ook geen zorgen te maken want alle infrarood verwarmingen van HeatXL zijn spatwaterdicht. Als u een paneel in de keuken wilt hangen, kan deze geplaatst worden met een krijtbord erop. Dan heb je weer een multifunctionele verwarming in huis hangen. Deze kunt u gebruiken om boodschappen op te schrijven of om kleine berichten door te geven aan iemand anders thuis.

Mocht u nog niet zeker zijn of welke infrarood panelen u moet hebben, kunt u langskomen in de showroom. Daar zal besproken worden welke anelen u nodig heeft, hoeveel panelen er nodig zijn en welk vermogen de panelen nodig hebben.