Ruim assortiment buitendouches

Ruim assortiment buitendouches

Bij bodyfitwebshop vind je een ruim assortiment buitendouches. Bij ons tref je een prachtige collectie douches van JEE-O. De buitendouches van dit merk hebben een stijlvolle vormgeving en een ronde handgreep. Met deze handgreep kun je de keramische mengplaat eenvoudig bedienen. De douches zijn leverbaar in twee uitvoeringen: RVS geborsteld en RVS gepolijst.

Buitendouches

Buitendouches zorgen voor een fijne verkoeling

Buitendouches zorgen voor een fijne verkoeling na een warme middag in je tuin. Een buitendouche is een fijn extraatje. Als je een zwembad in de tuin hebt, kun je onder de douche snel het chloorwater van je afspoelen. Ook als je geen zwembad hebt, is een buitendouche ideaal. Je kunt er heerlijk onder afkoelen. Bovendien geeft een douche in de tuin het ultieme zomer- en vakantiegevoel.

Bodyfit

Een buitendouche die perfect in jouw tuin past

Iedere tuin heeft weer een andere stijl. Bij ons vind je een buitendouche die perfect aansluit op de stijl van jouw tuin. De douche neemt niet veel ruimte in beslag en kun je overal in je tuin plaatsen. Waar je de buitendouche plaatst, is weer afhankelijk van de beschikbare ruimte in je tuin en de waterafvoer. Let niet alleen op de plek, maar ook op de ondergrond, de schaduw, zon en douchewanden.

Laat het water goed weglopen

Let er op dat het water goed kan weglopen. Hier kan je op verschillende manieren voor zorgen. Zo kun je een waterafvoer plaatsen of kiezels bovenop een zachte ondergrond gebruiken. Het water loopt dan goed weg en de rest van je tuin blijft dan mooi droog.

Wil jij een buitendouche in je tuin?

Wil jij graag een buitendouche in je tuin? Neem dan een kijkje op de website. Of neem contact met ons op voor meer informatie over de buitendouches van JEE-O. Wij zijn bereikbaar via info@bodyfit.nl en 036-5225532.

Reageren is niet mogelijk.