Een paragnost kan je ook op afstand helpen

Een paragnost kan je ook op afstand helpen

Veel mensen denken dat een paragnost iemand is die je precies vertelt wat jij wilt horen. Dat de paragnost in kwestie goed is in het tussen de regels van wat jij zegt doorlezen. Dat deze paragnost door jouw lichaamstaal te lezen zomaar wat antwoorden uit de lucht plukt. Maar dat is niet waar. Een echte paragnost is iemand die helderziend, heldervoelend of helderhorend is. Iemand die kan "inloggen" op jouw energie en daar bepaalde informatie over jou uit kan halen. Zo kan het dat een paragnost je niet vertelt wat je wilt horen, maar wat je moet horen.

Een bezoekje brengen aan een paragnost zit er even niet in

Want ook paragnosten hebben te maken met restricties door COVID-19. Gelukkig is er een andere oplossing. Een oplossing die al bestond voor de hele corona-ellende losbarstte, maar die nu veel meer ingeburgerd begint te raken. Want je kunt nu online contact leggen met diverse paragnosten. Wanneer je naar bovenstaande website gaat, zie je veel foto's van paragnosten. Bij iedere foto staat een naam en de specialisaties van de betreffende paragnost. Is het balkje groen? Dan is het medium vrij en kun je een gesprek met hem of haar aangaan. Is het balkje geel/oranje? Dan zul je even moeten wachten of een afspraak inplannen.

Het is heel vermoeiend om helderziend, -voelend of -horend te zijn

Er zijn daarom paragnosten die zich maar een x-aantal uren per week openstellen voor de energie van anderen. Het is in die gevallen verstandig om een afspraak te maken. Je weet dan zeker dat je het medium van jouw keuze te spreken krijgt. Dit kan via de chat, maar ook via de telefoon. De kosten voor deze gesprekken staan allemaal goed aangegeven op de site. Er is ook een manier om maar liefst € 0,10 per minuut korting te krijgen, dit kan door gebruik te maken van iDeal of PayPal.

Hoe kies je de juiste persoon voor jou?

Op de eerste pagina van de website die hierboven genoemd wordt, zie je al veel paragnosten staan. Aan de hand van de foto's en de bijbehorende beschrijvingen kun je een eerste keuze maken. Dat is een heel persoonlijk iets. We hebben allemaal een eigen voorkeur. Kies dus echt iemand die jou aanspreekt, dan is de kans op een goede "klik" het grootst. Zit er voor je gevoel even niemand tussen? Dan kun je misschien later nog terugkomen. De paragnosten werken allemaal op hun eigen tijden en zullen zichzelf "aan" danwel "uit" zetten.

Reageren is niet mogelijk.