Opleiding boekhouden

2 min read

Een opleiding boekhouden kun je in slechts een paar weken afronden. Bij Fabius heb je bijvoorbeeld een opleiding boekhouden die maar tien weken duurt. Aan het eind van die tien weken maak je een examen en ontvang je een diploma voor boekhouden. Je hoeft niet tien weken elke dag een les te volgen. Je hebt namelijk maar één les per week. Je kunt kiezen of je de lessen van de opleiding boekhouden volgt in de ochtend of in de avond. De lessen in de ochtend zijn van 9 tot 12 uur. In de avond beginnen de lessen om 19 uur en eindigen ze om 22 uur.

Lessen

Er zijn meer dan 50 locaties waar je de opleiding boekhouden van Fabius kunt volgen. Iedere locatie heeft andere lesdagen. Als de dag jou niet uitkomt, kun je dus ook een andere locatie bekijken om de opleiding boekhouden te volgen. De ochtendlessen en avondlessen zijn meestal ook niet op dezelfde dag. Omdat je maar één dag per week naar een les hoeft, houd je naast je opleiding boekhouden voldoende tijd over voor andere dingen. Bijvoorbeeld een baan, eigen bedrijf of het zorgen voor het gezin.

Kosten

Het slagingspercentage voor deze opleiding boekhouden is bijna 90%. Je investeert dus zeker in iets zinnigs. Voor een kleine 600 euro kun je de opleiding boekhouden volgen. Bij deze prijs zitten de lessen en het lesmateriaal, maar niet het examen. Het examen betaal je aan de Associatie voor Examinering. Je kunt de opleiding boekhouden in één keer betalen of in drie termijnen. Dan betaal je maandelijks € 200. Kijk voor alle informatie over de opleiding boekhouden op de website van Fabius.