Lekker snel en makkelijk via internet meubels verkopen

Lekker snel en makkelijk via internet meubels verkopen

Ik ben een paar maanden geleden gaan samenwonen met mijn vriend, dus moest ik mijn eigen appartement vaarwel zeggen. Mijn vriend en ik hadden samen nog inboedel die we kwijt moesten, dus via internet meubels verkopen leek ons een goed idee. We hebben een aantal advertenties bij Designstock geplaatst en binnen een aantal weken was alles al verkocht!

Snelle communicatie met kopers

Wij hadden onder andere nog een bank, twee kasten en een tafel over die we niet meer hoefden, maar die er nog wel goed uitzagen. We verwachtten daarom dat deze snel verkocht konden worden en dat was inderdaad het geval! Binnen enkele dagen hadden we al reacties gekregen op de bank en de communicatie met de potentiële kopers ging erg vlot. We konden bij Designstock gewoon via de advertentie bespreken met welke prijs we akkoord zouden gaan en wanneer de kopers de meubels zouden kunnen ophalen. Dit vind ik erg fijn, want zo komen je persoonlijke gegevens zoals je adres alleen bij diegene terecht als hij of zij ook daadwerkelijk geïnteresseerd is en van plan is om je meubels te kopen. Deze anonimiteit vond ik erg fijn, want tegenwoordig weet je het maar nooit of mensen met je privégegevens aan de haal gaan!

Reageren is niet mogelijk.