Kies voor Intervat btw aangifte

Kies voor Intervat btw aangifte

Wil je Intervat btw aangifte doen in België? Gebruik dan deze online dienst van de overheid daarvoor. Je kunt er verschillende soorten btw veilig mee aangeven waarbij onder andere gedacht kan worden aan klantenlistings die eenmaal per jaar de deur uitgaan, aan aangifte voor nieuwe voertuigen of andere bijzondere aangiftes.
Digitaal werken bespaart je tijd

Met Intervat kun je via een beveiligde elektronische verbinding ook de btw aangifte voor je bedrijf doen. Deze aangifte kan per maand of eens per kwartaal plaatsvinden en om jezelf veel moeite en tijd te besparen is het zeker slim een goed digitaal systeem te gebruiken voor de opslag van de gegevens. Je kunt hierbij denken aan het gebruik van Yoursminc. Met dit systeem maak je een conceptversie van alle transacties die in je onderneming plaatsvinden. Als deze transacties geregistreerd zijn kun je daarmee ook meteen btw aangifte doen zonder dat het je tal van extra handelingen kost om het aan te geven. Als je de transacties eenmaal definitief gemaakt hebt kun je ze via Intervat veilig versturen.
Maak ook je klantenlistings

Daarnaast dien je als ondernemer ook jaarlijks de klantenlistings in te dienen. Ook deze overzichten met btw gegevens van je klanten kun je maken met behulp van Yoursminc. In de klantenlistings staan de btw gegevens van je klanten die jaarlijks meer dan 250 euro bij jouw bedrijf besteden.

Reageren is niet mogelijk.