Veel keuze uit Bestron ventilatoren

1 min read

Ben nog niet zolang bezig met het kweken van allerlei soorten groenten. Heb hiervoor een speciale kweekkast in mijn tuin staan. Natuurlijk hou ik zo al het ongedierte uit de plantjes, maar ook in de winter kan ik doorgaan mat kweken, want hiervoor heb ik speciale Bestron ventilatoren online gekocht. Deze kachel zorgt ervoor om de hele kas te verwarmen, zo wordt elk plantje verwarmt. Gelukkig is het nog niet echt koud geweest, toevallig was het vorige week een keer onder nul, toen heb ik de kachel aan moeten zetten, maar over het algemeen is het nog niet nodig geweest. Omdat ik een niet zo een grote kast heb, zit ik erover na te denken om een grotere kast aan te schaffen, wat is er leuker om je eten uit eigen tuin te kunnen halen. Ook de kinderen vinden het geweldig om te zien hoe alle groente in de kas groeit. Het mooie is dat alle bestellingen online bij Growexpert drie procent korting krijgen, en vaak al binnen één of twee dagen geleverd worden. Afhankelijk van hoe zwaar een pakket is betaal je verzendkosten, maar een voordeel hiervan is dat je er zelf niet mee hoeft te sjouwen, het wordt aan huis afgeleverd.  bestron-ventilator-kachel-incl-thermostaat-2000w