Inspiratie gevonden bij badkamer Rosmalen

Inspiratie gevonden bij badkamer Rosmalen

Een badkamer verbouwen lijkt mij een onmogelijke taak. Al moet ik zeggen dat ik dankzij badkamer Rosmalen deze zorgen zag verdwijnen! Wij hadden namelijk al bij enorm veel bedrijven gekeken in de hoop dat wij dé ruimte konden creëren. Echter heb ik niet eerder een prettig gevoel gehad toen ik een showroom binnen liep. Natuurlijk niet de bedoeling aangezien de verbouwing toch echt moest gebeuren. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een exemplaar wat bij ons past. Tot mijn grote verbazing zag ik de website van Jan Van Erp. Dit bedrijf hadden wij nog niet eerder gezien, maar het trok wel onze interesse.

De showroom bezocht!

Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om de showroom van dit bedrijf te bezoeken. Bij binnenkomst werden wij al direct hartelijk ontvangen. Onder het genot van een kop koffie konden wij de ruimtes bekijken. Onze wensen werden besproken en op basis van een 3d tekening wisten wij het zeker. Dit bedrijf kan ervoor zorgen dat onze badkamer op de juiste manier wordt omgetoverd tot een plezierige ruimte. Neem zelf ook eens een kijkje op de bovenstaande website als je hier meer over te weten wilt komen.

Reageren is niet mogelijk.