Hoe ziet jouw ideale tuin zit plek eruit?

2 min read

De eerste week van 2021 zit er alweer op. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zitten we daarom ook alweer in de lente en de zomer van dit jaar. Het jaar 2020 is ook al zo snel gegaan, we kunnen het bijna niet meer bij houden. Maar dat betekend ook dat je jouw eigen omgeving ook ziet veranderen en misschien ook wel van bepaalde aspecten meer gebruik kan maken wanneer het buiten warmer wordt. Denk bijvoorbeeld aan jouw tuin. Want is die er klaar voor om jou te verwelkomen wanneer de lente en de zomer aanbreken?

 

Een plek voor de ideale zit plek in de tuin voor alle zomeravonden die gaan komen!

Ja precies, al die mooie zomeravonden die jij buiten wilt spenderen. Dan wil je natuurlijk wel een ideale zit plek hebben waar jij dan heerlijk kan vertoeven. Met genoeg tuinstoelen en loungestoel tuin om iedereen te voorzien van een plekje. Want die zomeravonden zijn natuurlijk heerlijk wanneer je met vrienden en familie lekker buiten kan zitten en kan genieten van de laatste warme zonnestralen en de warmte die in de lucht hangt. En we weten ook dat in de zomer we het liefst elke week de bbq erbij pakken om lekker gegrild vlees en groente te gaan eten van de warme kolen. En het is dan ook altijd heerlijk lang tafelen met zijn allen.

 

Maar we zitten niet alleen buiten voor de bbq, maar ook de heerlijke borrel avonden die je in de zomer kan houden en lekker buiten kan blijven zitten is al heerlijk natuurlijk. Een lekker vuukorfje of kampvuurtje erbij. Een lekkere wijn of verfrissend biertje die ingeschonken wordt, lekkere hapjes op de tafel en da een fijn gezelschap waar jij de hele avond mee buiten kan zitten en kan genieten van elkaar en de warme zomeravond. 

En wanneer je dan een fijne zitplek hebt, is dat natuurlijk ideaal. En wanneer het dan later op de avond wat frisser wordt, dan is het ook wel fijn als je een lekker dekentje erbij kan pakken, zodat je nog wel lekker buiten kan blijven zitten. Want die frisse lucht en de buiten lucht doet ons allemaal erg goed natuurlijk. Dat kan niemand ontkennen. Dus is jouw tuin en de zit plek er al klaar voor? Of moet jij nog een paar laatste aanpassingen verrichten zodat jij met jouw vrienden en familie ook heerlijk bij jouw thuis buiten kunnen zitten?