Het Nederlands Openlucht museum voor jong en oud

Het Nederlands Openlucht museum voor jong en oud

We zijn met de gehele familie super tevreden over ons bezoek aan het Nederlands Openlucht museum. Daarom raden we dit museum ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit. 

Zeer veel verschillende musea in Gelderland 

We gingen met de familie op zoek naar een leuk dagje uit. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar leuke ideeën. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een tal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons het idee om een bezoek te brengen aan het Nederlands Openlucht museum ons het meeste aan. Op het internet zijn namelijk super veel erg positieve klant beoordleignent e vinden die ons persoonlijk allemaal erg aanspraken. We besloten vervolgens om een kijkje te nemen op de website van het museum. De website van het Nederlands Openlucht museum is erg overzichtelijk en zeer informatief. Op de website is zeer veel informatie te vinden over wat het museum aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het een museum is voor jong en oud. De kinderen kunnen onder andere broodjes bakken en skelteren, de ouderen kunnen documentaires over alle verschillende provincies in Nederland bekijken. Nadat we de informatie hadden gelezen besloten we daarom ook om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum-arrangement

Een zeer leuke dag gehad bij het Nederlands Openlucht museum 

In het museum werden we erg vriendelijk geholpen en zowel de kinderen als de ouderen hebben het erg naar hun zin gehad. Daarom zijn we allemaal ook erg tevreden over ons bezoek aan dit museum. 

Reageren is niet mogelijk.