Geluiddemping kantoor om te veel achtergrondgeluiden tegen te gaan

Geluiddemping kantoor om te veel achtergrondgeluiden tegen te gaan

Geluiddemping kantoor is iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Als er in het kantoor te veel achtergrondlawaai aanwezig is, kan ik me absoluut niet concentreren. Ik vind bijvoorbeeld wandbekleding een hele goede en mooie oplossing. Doordat er stoffering op de wand aanwezig is wordt het geluid beter gedempt.

Maatregelen wat betreft het plafond

Niet alleen wandbekleding vind ik een goede oplossing. Maatregelen op het gebied van het plafond vind ik ook ideaal om te veel omgevingsgeluid tegen te gaan. Ik begreep dat bijvoorbeeld een geluidsdichte kubus ook fijn is. Helemaal opgesloten zitten is minder, maar even tijdens een telefoongesprek of een belangrijk gesprek met een collega is dit denk ik wel handig. Ik vind bellen anders best lastig. Met mijn ene oor hoor ik de persoon aan de lijn en met mijn andere oor hoor ik collega’s overleggen. Dan is een kubus een goede oplossing. Of een scheidingswand, dat kan natuurlijk ook. Dan is dit probleem ook meteen opgelost. Daarnaast heb je door een wand die scheiding brengt tussen de verschillende collega’s ook nog eens meer privacy. Dat vind ik ook niet onbelangrijk.

Reageren is niet mogelijk.