Geboortekaartjes met foto zelf maken, is leuk

1 min read
geboortekaartjes met foto zelf maken

Geboortekaartjes met foto zelf maken, is tegenwoordig geen enkel probleem. Helemaal niet als je naar de site van kissgeboortekaartjes.nl gaat. Hier staan heel veel voorbeelden op van modellen die jij voor jezelf kan gebruiken. Het is hier namelijk mogelijk om een model uit te kiezen en deze geheel naar eigen wens te maken. Zo kan je de kleuren veranderen, de lettertype bepalen en ga zo nog maar even door. Als je helemaal klaar bent met een kaart ontwerpen kan je voor een proefdruk gaan. Voor €1,60 kan je dit al bestellen.  geboortekaartjes met foto zelf maken

Leuke geboortekaartjes met foto zelf maken

Wij hebben besloten om de geboortekaartjes met foto zelf maken. Voor het eindresultaat moeten wij wel wachten tot de baby is geboren. Maar nu konden wij al aan de slag om de kaart zover mogelijk af te maken. Wij moesten eerst een leuk model vinden en hier hebben wij, voor zover mogelijk al een tekst op gezet. De datum enzovoort, daar moeten wij nog even geduld voor hebben. Net zoals de foto die wij hierop willen hebben. 

Vanmorgen is onze baby geboren en hebben wij de puntjes op de-i- kunnen zetten. De kaarten zijn nu besteld en die worden vandaag nog verzonden, geweldig!