G4s veiligheids-trainingen voor verschillende doeleinden

G4s veiligheids-trainingen voor verschillende doeleinden

G4s veiligheids-trainingen zijn uitermate belangrijk in het dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan een EHBO of een BHVG4s veiligheids-trainingen cursus. Zodra er ergens een ongeval met letsel plaats vindt , is het fijn om te weten dat er iemand in de buurt is om de eerste hulp te verlenen. Vooral voor bedrijven is het een must om een BHV’er in dienst te hebben. Hebben zij dit niet, dan riskeren zij een flinke boete. Volgens de Arbowet is het verplicht om een BHV’er in dienst te hebben. In geval van calamiteiten kan deze het roer in handen nemen en ervoer zorgen dat iedereen veilig het pand kan verlaten. 

Mijn werk is op een groot schip en ook hier is het uitermate belangrijk dat er mensen aan boord zijn als er een calamiteit voordoet. Om op de juiste manier te handelen hebben wij een Basic Safety Training gekregen. Deze worden gegeven aan de mensen van de overheid en rederijen.

G4s veiligheids-trainingen op het gebied van veiligheid in alle soorten en maten

G4s veiligheids-trainingenInmiddels zijn wij er al achter dat de G4s veiligheids-trainingen van groot belang zijn. Daar zij wij achter gekomen toen wij op vakantie gingen met een cruise schip. Jarenlang hadden wij voor deze reis gespaard en eindelijk was het zover dat wij aan boord stapten. Het was een hele belevenis en hebben heerlijk genoten. Bij binnenkomst stelde de kapitein zich voor. Zodra iedereen aan boord was kon de reis beginnen. Wat hebben wij geweldig genoten, er was onderweg zoveel moois te zien. Ook het eten was bijzonder lekker. Al met al een reis die wij zeker nog een keer over willen doen. 

Eenmaal aan boord en lekker aan het genieten rees bij mij de vraag wat er bij een calamiteit moest gebeuren. Je zal maar niet goed worden aan boord en dan? Met die vraag ben ik naar de kapitein gegaan en daar kreeg ik een geruststellend antwoord. De kapitein en meerdere bemanningsleden hebben allemaal aan de  training Medical Care meegedaan. Deze training zorgt ervoor dat er de hoogst mogelijke zorg word verleend.

 

 

Reageren is niet mogelijk.