Feestdagen cadeau tips

2 min read

We zitten alweer even in de herfst en dit brengt veel nieuwe gevoelens met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de mooie vallende blaadjes die van de bomen vallen. Of het feit dat het weer eerder donker wordt en dat de lekkere geurkaarsen weer uit de kast kunnen komen. Voor velen betekent dit fijne warme gevoelens en daar horen ook weer de feestdagen bij. En bij sinterklaas en kerst denken we ook gelijk aan cadeautjes natuurlijk. Maar hoe ga je nou weer voor je hele familie cadeaus verzinnen…Een paar mensen zullen een verlanglijstje hebben maar ook een heleboel zullen niks kunnen verzinnen. Dan moet je toch echt je eigen fantasie los laten gaan. Waarschijnlijk bestaat je familie uit vrouwen, mannen en kinderen.

Dames cadeaus

Persoonlijke cadeaus met een emotionele boodschap zijn vaak de beste kerstcadeaus voor dames. Vrouwen zijn nu eenmaal emotioneel en waarderen het enorm wanneer iemand iets persoonlijks doet of geeft. Een foto ergens op laten printen valt altijd in de smaak bij vrouwen. Of misschien een mooie gepersonaliseerde ketting of armband, altijd goed! Vrijwel iedere dame houdt van wijn. Wijnglazen met een persoonlijke tekst zijn opvallend en zeer origineel. Aangezien we spreken over wijnglazen met tekst, is de link naar speciale wijn al snel gemaakt. Het is voor wijnliefhebbers altijd erg leuk om speciale wijn als kerstcadeau te krijgen. Denk hierbij aan wijn die net nieuw is op de markt, of wijn die nog ondergewaardeerd wordt.

Heren cadeaus

Draadloze speakers (ook wel portable speakers genoemd) worden steeds compacter en schieten omhoog in kwaliteit. Mannen houden over het algemeen van elektronica en muziek, en daarom is een draadloze speaker een ideaal cadeau voor kerst! Voor echte gaming liefhebber is een nieuwe game ook een erg leuk cadeau. Ook bijna elke man houdt wel van bier, daarom is een leuke bierbox het ideale cadeau voor een man.

Kindercadeaus

Bijna alle kinderen worden überhaupt al blij van cadeautjes en helemaal als het cadeautje dan nog bestaat uit speelgoed! Voor meisjes zijn poppen zoals een baby born vaak erg leuk. En voor jongens iets met auto’s of dieren. Schleich farm world is een voorbeeld van erg leuk kinderspeelgoed! Met dit speelgoed kan je een hele eigen boerderij creëren en is daarom ook echt verzamelspeelgoed. Van Schleich paarden tot een hele schuur om al je dieren in te zetten. Super leuk actief speelgoed waarbij ze steeds zelf een diertje kunnen kopen of zodat jij voor volgend jaar ook alweer een cadeautje weet…