Zorg goed voor je huisdier met Eukanuba

2 min read
Eukanuba

Heb je een hond of een kat, geef deze dan eten van Eukanuba. Bij dit merk kan je kiezen uit 17 verschillende soorten eten voor honden en uit 13 verschillende soorten eten voor katten. Hierdoor heb je veel keuze en zit er ook voor jouw huisdier ongetwijfeld de juiste voeding bij. Niet alle 17 verschillende soorten zijn voor dezelfde leeftijden, dit verschilt per soort. Dit geldt voor honden en katten. Bij katten kun je ook kiezen voor bepaalde speciale voedingen, bijvoorbeeld voor voeding als je kat last heeft van haarballen of een gevoelige maag. Dit is dus heel specifiek en daarom is er een ruime keuze.

De ingrediënten van Eukanuba voeding

In de voeding van Eukanuba zitten dierlijke ingrediënten, maar geen haren, hoorns, tanden en hoeven. De meeste ingrediënten komen uit Amerika en sommige van de ingrediënten komen uit China. Sinds 1969 bestaat Eukanuba en dat is inmiddels al 50 jaar. Door te kiezen voor Eukanuba voeding heeft je hond of kat de ideale lichaamsconditie. Door deze voeding krijgt je huisdier een gezonde vacht, schone tanden en bouw je aan het immuunsysteem van je huisdier. De recepten van Eukanuba zijn erg smakelijk voor je hond of kat, waardoor dit een gezonde en lekkere optie is. In de voeding wordt probiotica gebruikt, net als essentiële vitaminen en mineralen. Door de jarenlange ervaring wordt met veel zorg en kennis het voedsel bereid. Ook zijn er talloze kwaliteitscontroles waardoor je zeker kunt zijn van voeding van hoge kwaliteit.

Eukanuba

Wat betekent de naam Eukanuba?

Eukanuba betekent allerbeste of ook wel toppunt. De naam komt oorspronkelijk uit de jazzcultuur. Net na de oprichting wist men niet direct een goede naam te verzinnen en deze naam kwam naar voren omdat het precies aanduidt waar het bij de voeding voor de huisdieren om gaat. Jouw huisdier heeft recht op de beste voeding.

Met dit merk geef je je huisdier het allerbeste

Jouw hond of kat is verzekerd van goede voeding als jij kiest voor Eukanuba. Je kan lang blijven zoeken naar de juiste voeding voor je huisdier, maar als je eenmaal bent begonnen aan Eukanuba, dan wil je huisdier niks anders meer. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de experts precies weten wat gezond en lekker is voor jouw hond of kat. Het maakt hierin niet uit hoe oud je huisdier precies is, voor alle leeftijden is er voeding van dit merk. Laat je huisdier extra genieten van zijn of haar voeding.