De spiegelwand: een must voor elke sportschool

De spiegelwand: een must voor elke sportschool

Met de oprichting van mijn sportschool is een droom in vervulling gegaan. Sport heeft mij veel gebracht in mijn leven. Sporten deed ik altijd al graag en ik heb mij de laatste jaren verdiept in sport, beweging en voeding. Ik ben opgeleid in de commerciële economie, met het aandachtspunt op sales en marketing. Ik merkte op een gegeven moment dat ik meer wist dan mijn personal sportcoach. Ik besefte ineens dat ik de skills had om zelf personal trainer te worden. Ik volgde een opleiding en mijn kennis over marketing en sales heb ik kunnen inzetten bij het oprichten van mijn eigen sportschool.

Houding checken

Het zoeken van een goede locatie was nog wel een dingetje. Het is geen gunstige tijd vanwege schaarste in bedrijfsruimtes. Toch ben ik zeer tevreden met de ruimte waar we nu zitten. Nog voordat de fitness-apparaten binnen kwamen heb ik een spiegelwand laten plaatsen. Het is van groot belang dat de oefeningen die je doet, op de juiste manier worden gedaan en ook in het juiste tempo. Daarbij is een spiegelwand een handig hulpmiddel. Zo kun je tijdens het doen van je sets in de spiegel je houding checken. Als ik instructies geef doe ik dit vaak ook met hulp van de spiegel. Ik leer mijn cliënten om hun houding te controleren.

Afmetingen en montage

Ik zocht op internet naar spiegelwanden voor sportscholen en kwam uit bij Glassby. Ik ga voor kwaliteit en op de website zie je welke materialen er zijn en de beschikbare afmetingen. In vergelijking met andere aanbieders zijn de prijzen van Glassby zeer scherp. Verder hangt het prijskaartje af van de gekozen afmetingen van de spiegel en ook van de montage. Je kunt kiezen voor zelf monteren of voor een professionele montage. Je kunt je wensen invullen op de website, de tool berekent daar automatisch de prijs bij. De maximale afmetingen zijn drie meter breed en twee meter hoog. Afwijkende maten zijn mogelijk. In dat geval kun je contact opnemen met Glassby om te zien wat mogelijk is. Ik heb de spiegelwand laten plaatsen en ben zeer tevreden over het resultaat. Zoals gezegd kun je deze ook zelf monteren met de speciale doe-het-zelf montage-set inclusief spiegeltape en lijm. De wand is duurzaam en praktisch: schoonhouden is makkelijk. Bovendien geeft het een perfecte look in onze sportzaal. Met een dikte van zes millimeter kan deze wand tegen een stootje. Bovendien zijn de randen op een speciale manier geslepen, waardoor de scherpe randen veilig zijn gemaakt voor gebruik. Grappig is dat de spiegelwand door onze cliënten vaak wordt gebruikt voor sportschool selfies.

Reageren is niet mogelijk.