De perfecte zwarte cowboylaars eindelijk gevonden

De perfecte zwarte cowboylaars eindelijk gevonden

Ik ben dol op country en op de kleur zwart. Vandaar dat een zwarte cowboylaars al lang op mijn verlanglijstje stond. Toen ik een paar weken geleden door Valkenswaard liep zag ik de winkel waar ik al heel lang naar op zoek was. Wat een prachtige winkel en wat een enorme keuze vond ik daar zeg. En de mensen die er werken wisten echt waar ze het over hadden, dat vind ik ook altijd wel prettig. Mensen met passie voor de zaak en voor de schoenen en laarzen die ze verkopen. Ik heb ze even gepast en nog even een stukje mee door de winkelstraat gelopen. Zaten als gegoten. Helemaal blij mee.

Toekomst

Ik kom hier in de toekomst zeker terug. Hier snappen ze tenminste nog wat een klant wil, dat vind ik erg belangrijk. En ze weten veel van de producten. Hoe je ze moet behandelen thuis bijvoorbeeld. Een stukje extra service, ik hou er enorm van. De laarzen zijn trouwens van goede kwaliteit, echt soepel leer, voelt goed aan. Ik kom zeker nog vaker terug in deze winkel. Erg tevreden!

Reageren is niet mogelijk.