De hipste wintermerken voor deze winter

De winter komt eraan en dat betekent dat we weer andere kleding gaan dragen. Waar we afgelopen maanden vooral hebben rondgelopen in korte broeken, T-shirts en flipflops. Maar nu wordt het weer tijd voor lange warme broeken, winterjassen, mutsen en laarzen die ons warm houden deze winter. Voor velen van ons betekent dit dat we nog naar de winkel moeten, of online gaan shoppen, voor nieuwe winterkleding. In dit artikel bespreken we de hipste en leukste wintermerken van dit moment. Aangezien menig Nederlander ook graag op wintersport gaat, focussen we vooral op winterkleding die van zulke goede kwaliteit is dat je ze ook tijdens de wintermaanden kunt gebruiken.

Black Bananas

Blakc Bananas klinkt misschien als een tropisch kledingmerk maar ze staan toch vooral bekend als makers van winterkleding. Het is een van de hipste merken van dit moment, het was namelijk in 2020 dat het merk echt gigantisch aan populariteit begon te winnen. Ze hebben niet alleen een heren en vrouwencollectie maar ook een kindercollectie. Black Bananas is in principe streetwear van hoge kwaliteit die supercomfortabel zitten. Het fantastische is dat de oprichter van Black Bananas, Wesley bijna elke maand wel weer nieuwe dingen ontwerpt. Daardoor is het merk constant vernieuwend. Black Bananas kiest voor slimfit en egale simpele kleuren. Als je geen fan bent van felle en gekke prints dan is dit merk ideaal voor jou.

Dsquared

Maar wat als je nu wel van felle prints houdt? Wanneer je graag rondloopt in kleding die eruit knalt kun je beter kiezen voor een merk dat meer felle prints gebruikt. Een van deze merken is dsquared. Dsquared, nu ook wel bekend als dsquared2 maakt een brede lijn kledingstukken van T-shirts tot winterkleding. Op dit moment is winterkleding het meest relevant dus zullen we het vooral daar over hebben. Dsquared probeert altijd een balans te vinden tussen luxe en streewear, ofwel sportieve kleding die toch netjes is. Ze hebben winterjassen voor zowel dames als heren. Dames kunnen kiezen uit een lange parka of een kort bomberjack. De jassen hebben een volle bontkraag en je ziet ze meestal in het zwart. Bij de herenjassen zijn er zowel korte als lange modellen. Ook bij de heren zie je soms bont maar niet altijd. Je kunt de winterjassen krijgen in het zwart en in het groen. Ook de sweaters van dsquared zijn fantastisch. Ze komen in vele verschillende kleuren.