Burn out behandeling in Eindhoven, heeft mij weer op weg geholpen

1 min read
Burn out behandeling in Eindhoven

Burn out behandeling in Eindhoven, heeft mij weer het licht zien branden. Wat was ik in een donker gat gevallen. Nooit geweten dat ik zo ver was gezonken. Mijn collega’s hadden al lang in de gaten dat ik niet mijzelf meer was. Af en toe kreeg ik dan ook de opmerking om wat rustiger aan te doen. Sommige zeiden tegen bij dat ik overspannen was, maar dat veegde ik snel van tafel. Wel was het mij opgevallen dat ik steeds meer, vage klachten kreeg. Hier was ik vaak voor naar de huisarts geweest, maar meer dan een pijnstiller of het advies wat rustiger aan te doen, kreeg ik niet. 

Een burn out behandeling in Eindhoven, heeft mij weer op pad geholpen

Burn out behandeling in EindhovenWat heb ik een ellendige periode meegemaakt. Op een gegeven moment wilde ik mijn bed niet meer uitkomen en was alles teveel. In deze periode maakte ik kennis met een burn out behandeling in Eindhoven. Hierdoor ben ik bij  The Human Battery Company terecht gekomen. Zij weten precies hoe zij mensen het beste kunnen behandelen met dit soort klachten. In vier stappen proberen zij de realiteit weer onder ogen te komen en jouw weer de juiste weg op te krijgen. Ik heb heel veel baat met deze sessies gehad en kan het donkere verleden achter mij laten.