Beanie gekocht: top!

Beanie gekocht: top!

Beanie muts van Vagabundo Es Vedra

Onlangs heb ik een beanie muts gekocht bij Vagabundo Es Vedra en ben er zeer tevreden van. De beanies zijn mooi afgewerkt en zijn zeer uniek aangezien ze volledig met de hand vervaardigd zijn. Iedere beanie heeft zijn eigen speciaal kantje, er zijn ook verscheidene kleuren beschikbaar, waardoor iedereen een beanie kan vinden die past bij zijn of haar stijl.

Mijn eigen aankoop bij Vagabundo Es Vedra

Er zijn zowel zomer als winter beanies. Ikzelf heb gekozen voor een zomer beanie in een iets donkerdere kleur die ook nog goed te combineren valt in het tussenseizoen of die ik ook nog tijdens de wintermaanden kan dragen.

Ik heb mijn aankoop gemakkelijk en vlot kunnen betalen via Paypal, er worden ook nog voldoende andere betalingsmogelijkheden voorzien, zoals iDeal, Bancontact, enzovoort. Ongeveer 2 dagen na de bestelling heb ik mijn beanie ontvangen.

Ik ben zeer blij dat ik mijn beanie muts gekocht heb bij Vagabundo Es Vedra, het materiaal dat gebruikt werd om mijn beanie te maken is zeer kwalitatief en het is zeer aangenaam om de beanie te dragen, waardoor ik je deze webshop graag wens aan te raden.

Ik heb een beanie gekocht, maar de webshop biedt ook nog verschillende andere handgemaakte accessoires.

Reageren is niet mogelijk.