Een Artemide tafellamp kopen: super eenvoudig!

1 min read
Daamen Interieur

Ik zag een paar weken geleden een erg mooie vloerlamp bij mijn vriendin. Het bleek van het merk Artemide te zijn en daarom wou ik voor mezelf een Artemide tafellamp kopen. Ik ben wat gaan zoeken op internet en heb een bureaulamp gevonden in dezelfde uitvoering als de vloerlamp van mijn vriendin! Dat viel even mee zeg! Binnen de kortste keren heb ik ze thuis geleverd gekregen. Mijn lamp is mooi, slank, minimalistisch: gewoon een pareltje. Dat is echt wat ik nodig had!

Daamen Interieur

Design en toch zeer praktisch

De tafellamp is heel eenvoudig te bedienen met een touch-bediening. Het is zo makkelijk: je hoeft niet naar een schakelaar te zoeken, het werkt gewoon altijd! Ze is voorzien van LED-verlichting, en daarmee draag ik mijn steentje bij tot energiezuinig leven. Ze is in alle standen verstelbaar. Als ik knutsel, heb ik het licht graag heel dicht op mijn handen, maar bij het werken aan de PC mag de lichtbron weer wat verderaf zijn. Dit alles doet mijn lamp zonder problemen. Ze is vast gekneld aan de rand en staat daardoor nooit in de weg. Kortom: een super lamp!