​​​​​​​Hoe haal je het meeste uit black Friday?

2 min read

Black Friday komt er weer aan en dat betekent shoppen! En niet zomaar shoppen maar shoppen met hoge kortingen. Dat klinkt voor mij en vele alle Nederlanders als muziek in de oren. Vorig jaar ben ik voor het eerst echt gaan shoppen met black Friday en ik moet zeggen dat ik niet kan wachten om dat dit jaar weer te doen. Vorig jaar heb ik mooie deals weten te scoren maar ik ben van plan het dit jaar nog beter te gaan doen. Met de kennis van afgelopen jaar deel ik graag een paar tips met jullie.

Maak lijstjes

Vorig jaar was ik met black Friday de stad in gegaan om te shoppen. Mijn plan was om terug te komen met tassen vol kleding maar dat viel toch een beetje tegen. In de winkels was het erg druk, kleding lag overal en ik had me überhaupt niet verdiept in wie welke korting had. Ik ben toen maar online gaan shoppen. Uiteindelijk ben ik aardig geslaagd, alleen ik had er veel meer uit kunnen halen. Helaas was er al veel uitverkocht in mijn maat, logisch ook met zulke hoge kortingen.

Maak  dus alvast een lijstje met wat je waar wilt gaan halen. Veel webshops bieden een functie aan waarbij je producten aan je wish-list kan toevoegen. Op deze manier hoef je op de dag zelf alleen je wish-list af te rekenen en voorkom je dat je favorieten producten al zijn uitverkocht. Dit jaar ga ik voor de philips hue black friday actie.

Doe je research

Ook is het handig om van te voren al wat research te doen over welke kortingen waar gelden. Zo hebben Amerikaanse webshops vaak hogere kortingen dan Nederlandse webshops. Tevens doen niet alle Nederlandse webshops mee, terwijl er eigenlijk bijna geen Amerikaanse webshops zonder korting op black Friday zijn. Ook bedrijven die geen standaard webshop zijn doen aan Black Friday. Zo zijn er ook acties op abbonementen bij Vodafone black friday.

Bouw een voorraadkast op

Black Friday is ook een ideale dag om producten aan te schaffen die je eigenlijk altijd wel gebruikt en opnieuw haalt. Zo heb ik vorig jaar gebruik gemaakt van de Douglas black Friday deals. Ik heb al jaren dezelfde huidverzorging, helaas is het best een de dure kant. Ik heb toen een jaarvoorraad ingeslagen tegen maar liefst 60% van de normale prijs.

Naast huidverzorging zijn er natuurlijk nog veel meer verzorgingsproducten die je dagelijks moet gebruiken, denk aan tandpasta, deodorant en doucheproducten. Voor deze producten raad ik de Kruidvat black friday deals aan. Niet meteen de winkel waar je aan denkt bij Black Friday maar wel enorm fijn om deze producten met korting in te kunnen slaan.

Houdt deze tips in je achterhoofd wanneer je van plan bent te gaan shoppen met Black Friday, en heel veel shopplezier gewenst!